Mivel foglalkozom? [naprakész verzió, és már nem változik]

Szerző: | 2021.10.20 | célok, egészség, értékesítés, fogyás, képzés, konzultáció, marketing, mentorálás, oktatás, PR, tanácsadás

2021 számomra az útkeresés és kipróbálás éve volt. Előtte, 2020 februárjában végre megkaptam két számomra nagyon fontos diplomát (oklevelet) Koppenhágában. Majd eladtam a korábbi vállalkozásom.
Tavaly, 2021-ben „minden is” voltam egy ideig. Tenerifei ingatlanos és kirándulásszervező, egy vitamin márka létrehozója, keto diéta szakértő is. De elutaztam Dubajba és Svájcba is több hónapra, üzleti célból. Sőt 2021 végén még raktári segédmunkás és műszaki-bolti árufeltöltő is. Lehet, hogy meglepő, de 3 hétig fizikai munkás, sőt „ipari tanuló” voltam, 52 évesen, életemben először voltam alkalmazott. Az 8-tól 5-ig alkalmazotti létet is megtapasztaltam.
De a 2021-es év végén végre elővettem és újraélesztettem a legrégebbi célom:

Segíteni másoknak megérteni és a alkalmazni a hatékony PR, marketing és értékesítés módszereket, és jó üzleti, marketing és értékesítési eredményeket elérni.

1991 óta ezzel foglalkozom és ezt tanulmányozom, tehát elég közel áll hozzám ez a téma, és pár igen szép eredményre is büszke lehetek a marketing és az online (plusz a személyes) értékesítés területén. Így hát 2021. január 2. óta ezzel foglalkozom…

Ezzel foglalkozom:
Marketing képzés, marketing oktatás, marketing tanácsadás és marketing stratégiák kidolgozása, valami vírus-marketing kampányok tervezése és tesztelése.

De korábban (2020-ban) ezzel is foglalkoztam, és rendbehoztam az egészségemet, és lefogytam 41 kilót. Ez volt az eredeti poszt, amit a fentekkel kiegészítettem: 
“… a testi és szellemi egészség (eredményesség) területén felhalmozott tudásom szeretném megosztani.” A táplálkozásból (életmódból) származó kellemetlenségek megszüntetésével és tragédiák megelőzésével foglalkozom. Ismeretterjesztéssel és alkalmazható megoldások elérhetővé tételével. Magyarul, segítek az életmódváltásban, az elzsírosodás megoldásában, az egészséges élet meghosszabbításában. Mindenkinek, de általában férfiaknak igyekszem segíteni. (Jelenleg nem vállalok ilyesfajta oktatást tanácsadást, de a barátaimnak szívesen segítek ebben.)

Facebook hozzászólások

Küldj üzenetet

5 + 4 =